Vi jobbar bara med de bästa produkterna från värdsledande märken! Vårt mål är att du ska få den finaste färgen du kan önska!
För att din spraytan ska bli så fin som möjligt är det viktigt med förberedelser! Läs info nedan och hör av dig till oss om du har frågor! Vi svarar snabbt och är glada att hjälpa till!

Före spraytan

Om du vill bli brun inför ett speciellt event rekommenderar vi dig att göra din spraytan 1-2 dagar före eventet.

Se till att vara klar med övriga skönhetsbehandlingar dagen före din spraytan!(Manikyr, pedikyr, vaxning, ansiktsbehandling, fransförlängning etc)

 • Skrubba

  Det är viktigt att din hud är ren och skrubbad innan din spraytan. Duscha, skrubba och raka (om det är en del i din kroppsrutin) senaste dagen före din spraytan. Använd en skrubbhandske och mild duschcreme eller en en oljefri skrubb. Ska du tvätta håret – gör det först och avsluta din dusch med skrubb och mild duschcreme.

 • Återfukta

  Återfukta med en mild kroppslotion, inga oljor! Din scrubb, tvål och kräm får inte innehålla oljor, de kan stanna kvar på huden och ge ett ojämnt resultat
  Tänk på att inte smörja in dig samma dag som din spraytan! Kom till oss utan olja, kräm, deodorant eller parfym på kroppen.

 • Dusch samma dag?

  Om du måste duscha samma dag, gör det senast 4 timmar innan din bokning. Använd en mild dushcreme och avsluta med kallt vatten för att stänga dina porer.

Efter spraytan

Du kommer vara extra brun precis efter din spraytan. Den överflödiga färgen sköljs av i din första dusch, först då ser du det färdiga resultatet!

Bär mörka, lösa kläder efter din spraytan för att låta färgen utvecklas på bästa sätt. Inga hårt åtsittande underkläder, jeans eller andra tighta plagg. Helst lösa t-shirts, lös långklänning eller liknande. Hårt åtsittande kläder kan göra färgen ojämn.

Undvik all fukt på kroppen innan din första dusch! Du får ej vara i vatten, tvätta händerna, ingen träning, svettning eller krämer på huden. 

Din första dusch tar du efter 2-8 timmar, tiden bestämmer vi tillsammans vid din behandling. Låt din första dusch vara en snabb avsköljning av kroppen med bara vatten. Var lätt på händerna. Du kommer se överflödig färg sköljas bort – detta är helt normalt!

Torka dig försiktigt och skrubba inte handduken över kroppen. Smörj in dig med en oljefri lotion efteråt.

För att behålla din färg så länge som möjligt rekommenderar vi att du smörjer in din i en mild, återfuktande lotion 1-2 ggr om dagen.

FAQ

Tillsammans väljer vi vilken färg vi ska använda utifrån din hudton, hur ljus eller mörk du vill bli och hur snabbt du vill bli brun. Du kan bli allt från ljuvligt solkysst till en djup bronzig look.

Färgen innehåller DHA (Dihydroxyacetone) som utvinns från sockerrör. När det sprayas på kroppen reagerar med proteiner i yttersta hudlager och ger en naturlig brun ton. Färgerna är helt veganska och ej testade på djur. De innehåller inga parabener eller mineraloljor.

Du guidas på ett metodiskt sätt genom ett antal enkla poser för att sprayen ska nå kroppens alla ytor. När sprayningen är klar får du torka i några minuter framför en fläkt innan du är klar att byta om.

En spraytan tar ca 15-20 minuter

Du på dig så mycket eller lite du själv önskar men alltid trosor eller kalsonger. Tänk på att du inte kan smörja ut färgen i efterhand utan där du bär kläder får du linjer.

På salongen finns engångstrosor (string) om så önskas annars är du välkommen att använda egna underkläder. Tänk på att färgen kan missfärga plagget så använd helst mörka.

För att färgen ska vara så fin som möjligt så länge som möjligt så bör du smörja in dig i mild lotion utan alkohol och stark parfym, 2 gånger per dag. Använd mild duschcreme och skrubba inte kroppen då du avlägsnar det yttersta hudlagret, där färgen sitter.  Skrubba kan du göra den dagen du vill ta bort färgen. 

Nej! Våra färger på av hög kvalitet med både kalla och varma pigment som passar olika hudtoner. Ingen färg blir orange!

Om du har mycket känslig hud och är osäker på hur din hud reagerar är du välkommen att göra en prov-spray på en liten hudyta. Vänta mist 24h för att se färgen utvecklas och eventuell reaktion. Hör av dig till oss så bokar vi en tid. 

Du kan göra spraytan både när du är gravid och ammar. Produkterna är milda och reagerar endast med yttersta hudlagret, ingenting som går in i kroppen. Om du ammar ska du ha BH på dig när du sprayas för att lämna brösten rena. Om du är osäker rekommenderar vi att du rådgör med din barnmorska eller läkare för att ta beslut efter just din situation.