Brown Borås ägs och drivs av mig, Rebecka Hallberg. Brown öppnades i maj 2019 och sen dess har salongen och dess utbud växt och utvecklats!

Från start har Brown erbjudit Borås bästa Spraytan! Hemligheten är att alltid kunna erbjuda er kunder exakt den färg ni önskar! Ljus, mörk, kall ton, varm ton – Brown ordnar din perfekta spraytan!

Hösten 2019 tillkom Brow Henna som behandling och under våren 2020 utbildade jag mig i Yumilashes och Browlift som blev en storfavorit hos kunderna!

Våren 2021 kom nästa stora succe – den infraröda bastun! Det var en behandling som funnits i planerna sen öppning och äntligen kom den på plats! Den är unik för Borås och nästa även i Göteborg där du endast hittar Infraröd Bastu på spa.

Visionen för Brown är att erbjuda behandlingar som gör vardagen lite lyxigare och enklare! Du ska kunna vakna brun och fräsch och med vackra fransar och bryn som inte behöver sminkas och fixas! Avslappning, återhämtning och ro hittar du i den infraröda bastun, något som alla behöver emellanåt.

Jag har valt mina utbildningar med omsorg och alltid gått mot stora erkända utbildare och märken. Allt för att säkra högsta kvalitet, både produktmässigt och resultatmässigt. 

Salongen hittar du på Första Villagatan 22 i Borås, mysigt beläget precis vid Annelundsparken och 5 minuter gångavstånd till stadskärnan. 

Jag önskar dig varmt välkommen till Brown Borås!