Ett vårdade och stärkande lashlift från franska Yumilashes. Med Yumilashes får du ett hållbart och långvarigt resultat!

Yumilashes

Yumilashes är ett vårdande och stärkande lashlift utförd med teknik och produkter från franska varumärket Yumilashes. 

Yumilashes specialiserar sig i att vårda och stärka fransarna så att de med tiden kan växa sig längre. En Yumilashesbehandling görs i fler steg än en traditionell lashlift. Alla steg i behandlingen är till för att vårda och boosta fransarna med näring. Alla steg i en Yumilashes-behandling innehåller keratin som reparerar strået och gör att fransen blir mer återfuktad. En återfuktad frans är mer elastisk vilket i sin tur gör att den kan växa sig längre, under sin växtcykel, innan den faller av och en ny frans växer ut. 

Efter 2-3 behandlingar med Yumilashes kan du se att hållbarheten på ditt lyft förbättras och du kan ofta öka tiden mellan dina återbesök.

 • Hur går behandlingen till?

  Fransarna lyfts, färgas och boostas med vitaminer, peptider och keratin samt avslutas med en inpackning.

 • Hållbarhet?

  Behandlingen håller mellan 4-12 veckor beroende på dina fransars kvalitet, hur många behandlingar du gjort och hur du sköter din eftervård.

 • Före behandlingen:

  Du skall komma osminkad och ren till behandlingen.

 • Efter behandling:

  Fransarna får inte vara i kontakt med vatten eller annan fukt på minst 24h och helst 48h, inte heller smink, svett, osv. Blir fransarna blöta så släpper lyftet och fransarna återgår till ursprungsform.

 • Eftervård:

  För att få ett så hållbart resultat som mjöligt rekommenderas att du använder en keratinmascara morgon och kväll. Med start 24h efter din behandling. En keratinmascara kan även men fördel användas på bryn. Keratinmascaran fortsätter att vårda och reparera sin fransar vilket förlänger hållbarheten och gör fransarna mer elastiska vilket förbättrar utgångsläget inför din nästa behandling.

 • Återbesök?

  Första återbesöket rekommenderas efter 6v. Efter din 3-4 regelbundna behandling kommer du få ett tydligare och ännu mer hållbart resultat och många kan öka tiden mellan sina behandlingar.

FAQ

Tillsammans väljer vi vilken färg vi ska använda utifrån din hudton, hur ljus eller mörk du vill bli och hur snabbt du vill bli brun. Du kan bli allt från ljuvligt solkysst till en djup bronzig look.

Färgen innehåller DHA (Dihydroxyacetone) som utvinns från sockerrör. När det sprayas på kroppen reagerar med proteiner i yttersta hudlager och ger en naturlig brun ton. Färgerna är helt veganska och ej testade på djur. De innehåller inga parabener eller mineraloljor.

Du guidas på ett metodiskt sätt genom ett antal enkla poser för att sprayen ska nå kroppens alla ytor. När sprayningen är klar får du torka i några minuter framför en fläkt innan du är klar att byta om.

En spraytan tar ca 15-20 minuter

Du på dig så mycket eller lite du själv önskar men alltid trosor eller kalsonger. Tänk på att du inte kan smörja ut färgen i efterhand utan där du bär kläder får du linjer.

På Vanity Borås finns engångstrosor (string) om så önskas annars är du välkommen att använda egna underkläder. Tänk på att färgen kan missfärga plagget så använd helst mörka.

För att färgen ska vara så fin som möjligt så länge som möjligt så bör du smörja in dig i mild lotion utan alkohol och stark parfym, 2 gånger per dag. Använd mild duschcreme och skrubba inte kroppen då du avlägsnar det yttersta hudlagret, där färgen sitter.  Skrubba kan du göra den dagen du vill ta bort färgen. 

Nej! Våra färger på av hög kvalitet med både kalla och varma pigment som passar olika hudtoner. Ingen färg blir orange!

Om du har mycket känslig hud och är osäker på hur din hud reagerar är du välkommen att göra en prov-spray på en liten hudyta. Vänta mist 24h för att se färgen utvecklas och eventuell reaktion. Hör av dig till oss så bokar vi en tid. 

Du kan göra spraytan gårde när du är gravid och ammar! Produkterna är milda och reagerar endast med yttersta hudlagret, ingenting som går in i kroppen. Om du ammar ska du ha BH på dig när du sprayas för att lämna brösten rena. Om du är osäker rekommenderar vi att du rådgör med din barnmorska eller läkare för att ta beslut efter just din situation.