Lash Serum - Perlei

(1 kundrecension)

349 kr

Ett högkvalitativt veganskt serum för fransar och bryn. Per Lei Lash Serum innehåller aktiva och naturliga ingredienser som stimulerar hårtillväxten och gör dina fransar långsiktigt friska och motståndskraftiga.

I lager

Beskrivning

Ett högkvalitativt veganskt serum för fransar och bryn. Per Lei Lash Serum innehåller aktiva och naturliga ingredienser som stimulerar hårtillväxten och gör dina fransar långsiktigt friska och motståndskraftiga. Det är ingen quick fix som ger resultat på kort sikt – dina fransar får näring skonsamt, i en takt de kan hantera. Efter en tids användning upplever många en tydlig förbättring av fransarnas kvalitet och en symmetrisk tillväxt och volym.

Ögonfransserum förlänger fransens växtcykel och förhindrar att fransarna ramlar av i förtid. Serumet tillför fukt, vilket förbättrar fransarnas och brynens glans och elasticitet. Produkten kan användas av alla som vill ha mer hälsosamma fransar. Produktern är parfymfri vilket är ett bra val för känsliga ögon.

I serumets innovativa formula ingår peptider, grönt te och hyaluronsyra, som tillsammans har potential att hålla dina fransar friska, långsiktigt. Utöver att stimulera ögonfransar och ögonbryns tillväxt främjar ingredienserna också elasticiteten och verkar regenererande.

För att Lash Serum ska vara så skonsamt som möjligt tillförs näringen i en takt som fransar och bryn klarar av. Därför uppnås inte resultaten på kort sikt utan först efter en tids användning, vilket skiljer Lash Serum från många quick fix-produkter på marknaden.

ANVÄNDNING:
Rengör ditt ansikte med en oljefri rengöringsprodukt. Applicera serumet en till två gånger per dag, längs fransraden som en eyeliner och/eller på ögonbrynen. Påbörja appliceringen vid den inre ögonvrån och avsluta vid den yttre. Om du använder produkten under makeup, se till att serumet har torkat helt innan du applicerar makeupen. När du uppnått önskvärt resultat, använd serumet 1–3 gånger i veckan för att bibehålla starka och fylliga ögonfransar och ögonbryn.

Undvik kontakt med ögonen. Skulle produkten komma in i ögat skölj med vatten. Vid ögonirritation, avbryt användning. Konsultera läkare om du får en allergisk reaktion.

 

Mer information

Vikt 15 g
Volym

5 ml

Färg

Transparent

Ingredienser

AQUA (WATER), GLYCERIN, PENTYLENE GLYCOL, BUTYLENE GLYCOL, MICA, ETHYLHEXYLGLYCERIN, CARBOMER, PANTHENOL, SODIUM HYDROXIDE, SODIUM HYALURONATE, CAMELLIA SINENSIS LEAF EXTRACT, CITRIC ACID, SODIUM BENZOATE, POTASSIUM SORBATE, BIOTINOYL TRIPEPTIDE-1.

1 recension av Lash Serum – Perlei

  1. Hedvig

    Så bra!! Märker verkligen skillnad på en månad och produkten är verkligen så dryg och håller länge! Så nöjd!!

Skriv en recension

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *