Keratinmascara - Perlei

(2 kundrecensioner)

389 kr

Per Lei Keratinmascara är en transparent mascara som vårdar, skyddar och reparerar dina fransar. Den ger en lätt mascaraeffekt genom att separera och framhäva dina fransar och ger en näringsboost som varar hela dagen.

I lager

Beskrivning

Per Lei Keratinmascara är en transparent mascara som vårdar, skyddar och reparerar dina fransar. Den ger en lätt mascaraeffekt genom att separera och framhäva dina fransar och ger en näringsboost som varar hela dagen. Den används med fördel på både ögonfransar och ögonbryn.

Mascaran rekommenderas varmt efter lashlift eller Yumilashes-behnadling för att skydda och återfukta torra och fransar och bryn och få ditt lyft att hålla längre. Keratinnmascaran fungerar utmärkt som primer under din färgade mascara eller används ensam för en naturlig look med en lätt mascaraeffekt.

Eftersom mascaran är transparent går det bra att sova med den – och på så sätt vårda dina fransar både dag och natt. Du behöver heller inte oroa dig för att använda den under träning eller sol och bad.

Mascaran är transparent och har en gelkonsistens som är optimerad för att maximera fukten och keratinet i de egna fransarna. Genom att applicera mascaran med den täta borsten framhävs även de kortaste fransarna som annars är svåra att nå. Dina ögonfransar får ett tunt, skyddande lager som framhäver de naturliga pigmenten i varje frans och ger ökad glans och lyster.

Användning: Applicera önskat lager i en rörelse sidledes fram och tillbaka för att täcka alla strån och uppnå ett fylligt resultat.
Upprepa tills alla fransar är täckta.

Varning: Tänk på att inte använda Keratin Mascara efter fransförlängning, eftersom keratinet kan påverka limmet.

Mer information

Vikt 19 g
Volym

7,5 ml

Färg

Transparent

Ingredienser

Ingredienser: AQUA (WATER), PROPYLENE GLYCOL, PHENOXYETHANOL, ACRYLATES/C10-30, ALKYL ACRYLATE CROSSPOLYMER, AMINOMETHYL PROPANOL, PANTHENOL, HYDROLYZED, KERATIN, ETHYLHEXYLGLYCERIN, SODIUM HYALURONATE, LEUCONOSTOC/RADISH ROOT, FERMENT FILTRATE, SODIUM DEHYDROACETATE, SODIUM, METHYLPARABEN, SORBIC ACID, SODIUM PCA, SODIUM LACTATE, ASCORBIC ACID, CAMELLIA SINENSIS LEAF EXTRACT, TOCOPHERYL ACETATE, XANTHAN GUM, ARGININE, ASPARTIC ACID, CAPRYLYL GLYCOL, PCA, TETRASODIUM EDTA, CITRIC ACID, GLYCINE, ALANINE, SERINE, VALINE, ISOLEUCINE, PROLINE, THREONINE, GLUCOSE, SODIUM BENZOATE, HISTIDINE, PHENYLALANINE, POTASSIUM SORBATE, CHONDRUS CRISPUS EXTRACT.

Varning

Varning: Tänk på att inte använda Keratin Mascara efter fransförlängning, eftersom keratinet kan påverka limmet.

2 recensioner av Keratinmascara – Perlei

  1. Veronika Lind

    Riktigt bra keratinmascara till ett bra pris.

  2. Linnéa

    Super produkt som återfuktar och stärker dina fransar till ett bra pris! Är mer än nöjd med den! ⭐️

Skriv en recension

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *