Browlift Borås – Lyft fram alla strån i dina bryn och gör dem flexibla att forma som just du önskar!

Browlift

Browlift (även kallat Brow Lamination) är en behandling som lyfter fram alla dina strån, placerar dina bryn i en snygg, önskvärd form och kan får ögonbrynen att se fylligare ut!

Behandlingen passar alla som vill ha snygga, välformade och flexibla bryn. Browlift passar både dig som har tunna och smala bryn och vill skapa en fylligare look eller för dig som upplever att du har svårformade ögonbryn. Allt detta kan rättas till vid en behandling! Ögonbrynen färgas också i behandlingen.
 • Hur går behandlingen till?

  Brynen formas, fixeras, färgas till önskad form och nyans. I behandlingen ingår även en boost av vitaminer, peptider och keratin samt avslutas med en närande brynolja.

 • Hållbarhet?

  Ett Browlift håller i ca 6-8 veckor, beroende på dina fransars kvalitet och hur du sköter din eftervård. Brynet får mer och mer naturlig look allt eftersom nya strån växer ut och brynen fluffar till sig.

 • Före behandling:

  Du skall helst komma osminkad och ren till behandlingen.

 • Efter behandlingen:

  Inget vatten, kräm, olja, svett etc på brynen de första 24h. Du får heller inte borsta i dem det första dygnet. Detta för att brynen håller på att fixera sig och det är viktigt att de lämnas orörda för att fixera sig rakt och i rätt form.

  Under första dygnet kan brynen kännas "lite mycket" men när de fluffar till sig efter 24h så kommer du få en mer lättsam och naturligare look.

 • Eftervård:

  För att få ett så hållbart resultat som möjligt rekommenderas att du använder en keratinmascara eller brynolja morgon och kväll, med start 24h efter din behandling. En keratinmascara kan även med fördel användas på dina ögonfransar. Keratinmascaran reparerar dina bryn och gör dem mer elastiska medan Brynolja tillför fett och fukt som gör dem följsamma och flexibla. Bra eftervård gör att din behandling håller sig fin länge!

  Efter 4 veckor rekommenderas behandlingen Brow Boost för att färga, forma och boosta brynen med en ny keratininpackning. Det är den perfekta mellanbehandlingen och gör att ditt Browlift får nytt liv!

 • Återbesök?

  Första återbesöket rekommenderas efter 8-12v. Om dina bryn växer väldigt fort kan du komma tidigare än 6 veckor men främst rekommenderas en Brow Boost som mellanbehandling.

FAQ

Nej absout inte, kundens önskemål styr formen. För att få ett mjukt och naturligt bryn brukar vi ofta forma Browliftet lite uppåt längst fram och sedan forma stråna längs med brynbenet. Din

Färgning ingår alltid om du vill och oftast ger det en fin helhet att färga in alla stån så att de har samma färg. Dc