En brynfärgning som färgar både hud och strån och ger det perfekta formade brynet! Lägg bort sminket och njut av fixade bryn varje morgon!

Brow henna

Brow Henna är en typ av brynfärgning som utförs med hjälp av hennafärg. Denna färgningsteknik är särskilt populär eftersom färgen fäster både på huden och på stråna, vilket resulterar i ett fylligt och imponerande resultat. Dessutom inkluderar behandlingen brynformning med hjälp av en pincett.

Genom att färgen även fäster på huden kan du få ett bryn med ett fylligare utseende som ändå ser naturligt ut. Detta gör Brow Henna till ett utmärkt alternativ för personer som vill ha en hållbar brynfärg men som inte är intresserade av att genomgå en tatuering eller microblading.

En annan fördel med att använda Brow Henna är att vid regelbundna behandlingar kan färgen faktiskt bidra till att öka hårtillväxten i brynen. Så om du vill ha starkare och friskare bryn är det definitivt värt att överväga Brow Henna som en del av din skönhetsrutin.

Det är värt att notera att färgen inte bara ger en visuellt tilltalande effekt, utan också vårdar och skyddar brynet. Färgen har en hållbarhet på upp till 1 vecka på huden och upp till 5 veckor på stråna. Det är dock viktigt att påpeka att exakt hållbarhet kan variera beroende på hudtyp och skötsel.

  • Efter behandlingen:

    Efter att du har genomgått behandlingen är det viktigt att ta hand om dina nyfärgade bryn på rätt sätt för att säkerställa att färgen håller så länge som möjligt. En viktig sak att komma ihåg är att du inte bör utsätta dina bryn för vatten de första 24 timmarna efter behandlingen. Detta innebär att du bör undvika att tvätta ansiktet eller duscha i dusch eller badkar under den här perioden.

  • Eftervård:

    Undvik att tvätta eller återfukta brynen med olja första 2 veckorna för att få färgen på huden att hålla så länge som möjligt. Undvik även att peela så länge färgen på huden sitter kvar.

  • Hur länge håller Brow Henna?

    Färgen på huden håller 1-2 veckor, beroende på hudtyp och hur mycket du tvättar huden, svetta, tränar osv. Färgen på stråna håller upp till 5 veckor.

FAQ

Hennafärgen som används i Brow Henna är en naturlig hennafärg utan kemikalier. Det är inte samma färg som du används vid hennatatueringar etc.c

Dessutom är det viktigt att notera att Brow Henna-färgen inte bara är naturlig och fri från kemikalier, utan också allergivänlig. Till skillnad från andra färgämnen som kan orsaka obehag och irritation på känslig hud, är Brow Henna-färgen skonsam och mild. Dessutom är Brow Henna-färgen enkel att applicera och ger dina bryn en fylligare och mer definierad look som håller länge.

 

 

Vidare kan man också nämna att Brow Henna-färgen är ett utmärkt val för de som vill ha ett mer naturligt utseende på sina bryn. Istället för att ge en skarp och konstgjord look som vissa andra färgämnen kan göra, ger Brow Henna-färgen en mjukare och mer subtil toning som passar perfekt för vardagsbruk. Dessutom är Brow Henna-färgen lätt att ta bort och påverkar inte tillväxten av dina bryn på något sätt.

Det är viktigt att påpeka att det finns en betydande skillnad mellan Brow Henna och Svart Henna, då Brow Henna är en helt naturlig produkt som inte innehåller några farliga tillsatser. Dessutom är Brow Henna helt fri från blå-svarta pigment, vilket är det som ofta orsakar de allergiska reaktionerna som är förknippade med Svart Henna. Således kan Brow Henna vara ett säkert och hälsosamt alternativ för de som vill ha vackra, välvårdade bryn utan risk för skadliga reaktioner eller negativa bieffekter.